GPAL Academy

Met GPAL Academy kunt u uw eigen Academy eenvoudig vormgeven of uw bestaande Academy vele malen effectiever maken.

Demo aanvragen

Hoe profiteer je van GPAL Academy?

Bespaar minimaal 37% op de tijd van uw instructeurs

Leer studenten al in de klas zelfstandig te werken

Geef studenten de mogelijkheid om altijd te kunnen leren

Laat studenten elkaar en zichzelf evalueren

Monitor progressie van studenten

Een plug-and-play leerplatform

GPAL is een platform waarbij uw medewerkers zelf in hoge mate mee kunnen doen; we zijn een platform voor en door medewerkers. Dit creëert zowel meer snelheid als meer betrokkenheid.  Met GPAL Academy kunt u uw eigen Academy (ook wel bedrijfsschool genoemd) eenvoudig vormgeven of uw bestaande Academy vele malen effectiever maken. GPAL is vooral goed bruikbaar bij Academies waar het gaat om het aanleren van praktische handelingen.

De 10 primaire functionaliteiten die het verschil maken

Introductie GPAL Academy

Steeds meer organisaties starten een eigen Academy (ook wel bedrijfsschool genoemd) om nieuwe medewerkers of zij-instromers op te leiden.

Met GPAL Academy wordt uw Academy meteen ingericht met de slimste werkvormen van nu.

Dit kunt u stapsgewijs doen. Wij helpen u daar graag bij.

Lesprogramma op video

Momenteel wordt er in de meeste bedrijfsscholen door een instructeur alles stap voor stap uitgelegd aan het groepje leerlingen die ze voor zich hebben. Met GPAL zet u alle uitleg van de instructeur op video en plaatst dit in de App. Uiteraard in lesblokken zoals u gewend bent. Een simpele stap met grote voordelen.  U heeft namelijk uw lesprogramma in korte tijd digitaal gemaakt op de meest laagdrempelige en overdrachtelijke manier die er is namelijk op video. Een groot bijkomstig voordeel is dat nieuwe instructeurs zich sneller kunnen inwerken.

QR opleidings instructie werkboek

Momenteel wordt er in de meeste bedrijfsscholen door een instructeur alles stap voor stap uitgelegd aan het groepje leerlingen die ze voor zich hebben. Met GPAL zet u alle uitleg van de instructeur op video en plaatst dit in de App. Uiteraard in lesblokken zoals u gewend bent. Een simpele stap met grote voordelen.  U heeft namelijk uw lesprogramma in korte tijd digitaal gemaakt op de meest laagdrempelige en overdrachtelijke manier die er is namelijk op video. Een groot bijkomstig voordeel is dat nieuwe instructeurs zich sneller kunnen inwerken.

Zelfstandig (leren) leren

Nu de lerenden (in teamverband) de videos met uitleg kunnen bekijken, kunnen ze zelfstandig leren. De verantwoordelijkheid komt zo meer  bij de lerende te liggen, een vaardigheid die u in het dagelijkse werk ook graag ziet.

Opdrachten maken op video

Het kunnen uitleggen op video is de ultieme vorm van het aantonen van bekwaamheid. Met GPAL kunnen lerenden video opdrachten krijgen, maken en uploaden in hun veilige klasomgeving.

Feedback in de App

Het geven en ontvangen van feedback is een essentieel onderdeel van het leerproces.    

Zowel feedback op elkaar als door een instructeur is mogelijk binnen GPAL. 

Casuïstiek opnemen

Het zo waarheidsgetrouw mogelijk cases uitvoeren is vaak een vast onderdeel van opleidingen. Leg vast op video wat er gebeurt en laat leerlingen nadien zelf hun handelen beoordelen voordat ze het bespreken met hun mentor/docent.

Vooraf kijken

Lerende komen vaak onvoorbereid naar de opleiding. Met GPAL kun je vooraf video modules laten kijken door lerenden. Dit is vooraf in te plannen,  waarna triggers de lerende attenderen, en ook te monitoren via rapportages.

Beschikbaar na opleiding

Zoals je tegenwoordig kennis opzoekt via Google, zo eenvoudig zijn voor de lerenden ook na de opleiding alle video instructies eenvoudig terug te vinden en altijd en overal beschikbaar via onze Apps of browser.

Automatisch herhalen

Na een opleiding dienen vaak vele onderdelen te worden herhaald. Met onze Todo functie kunt u deze allemaal vooraf inplannen zodat ze automatisch middels triggers worden aangekondigd bij de lerenden.

Challenge maken

Leren moet ook leuk zijn. Met onze speciale Challenge templates kunt u verschillende werkvormen aanbieden die leren leuker en interactiever maken.

Neem contact op met GPAL

Als je meer wilt weten over GPAL en wat GPAL voor je eigen organisatie kan betekenen, vertellen we je graag meer!

“Aan het begin van de week waren een aantal mensen wel wat terughoudend, maar aan het einde van de week zijn er veel instructeurs overtuigd en zijn er veel instructievideo’s bijgekomen!”

Ferry – Commandant Instructie peloton

“We kunnen mensen ook echt warm maken voor GPAL. Ook omdat de leerlingen zo enthousiast zijn.”

Het Opleidings- en Trainingscentrum Logistiek (OTCLOG) verzorgt alle logistieke opleidingen binnen Defensie. Hier komen zowel mensen van de marine, luchtmacht en de landmacht om een opleiding te volgen die zij nodig hebben voor hun functie.

Resultaten bij OTCLOG

De meeste instructeurs en leerlingen zijn erg enthousiast over het gebruik van video-instructies

In plaats van een uur te luisteren naar een docent en alles weer te vergeten, gaan leerlingen nu zelf veel productiever aan de slag.

Met video’s kun je echter veel beter je eigen tijd indelen. Het kijken van instructievideo’s zorgt voor meer afwisseling

Gebruikt door meer dan 10.000 werknemers

Hoe kunnen wij je helpen?

GPAL is niet alleen een platform. Onze consultants kunnen met onze eigen ontwikkelde SPRINT methode uw organisatie helpen om in korte tijd uw bedrijfsschool op te zetten of een stuk efficiënter te maken

“Bij GPAL staan de wensen van onze gebruikers voorop! Samen kom je verder”

Mark – Developer van GPAL

In een eerste gesprek kunnen we al een eerste advies geven. U mag na dit gesprek een proef doen die wij begeleiden. Deze proef is eenvoudig op te zetten. 

Als u positief bent, kunnen onze consultants u vervolgens, met onze  SPRINT methode, helpen om in korte tijd uw eigen Academy op te zetten of een stuk efficiënter te maken.

  • Zelfstandigheid bij de leerling: Met video-instructies kan de leerling zelfstandig aan de slag, ook buiten de lestijden. 
  • Leren in eigen tempo: Iedere leerling is anders en heeft dus ook andere begeleiding nodig. 
  • Meer snelheid: Video leren is effectiever, leuker en sneller. 

GPAL is goed te combineren met een LMS maar ook met kwaliteitssystemen of document management systemen. We bespreken met onze klanten de gewenste rolverdeling en mate van integratie op het gebied van bijvoorbeeld single sign on, rapportage of uitwisseling van gegevens.

Al binnen een aantal dagen kunt u aan de slag in een eigen gepersonaliseerde GPAL omgeving.

Vraag hier een gratis proefaccount aan en probeer het vrijblijvend

Jazeker. Met grote organisaties als klant is de beveiliging zeer goed op orde. We hebben dan ook al jaren een ISO 27001 certificaat. ISO 27001 is een wereldwijd erkende norm op het gebied van informatiebeveiliging.    

Jazeker. GPAL voldoet volledig aan de eisen die worden gesteld binnen de AVG en GDPR wetgeving.

Combineer GPAL Academy met 1 van deze andere producten.

GPAL is een platform waarbij uw medewerkers zelf in hoge mate mee kunnen doen – we zijn een platform voor en door medewerkers. Dit creëert zowel meer snelheid als meer betrokkenheid.

Kopje koffie? Onze consultants staan voor je klaar!

Erik Liet – Founder GPAL

Start met het verbeteren van de prestaties op de werkvloer

Wat ga je leren?

Het maken van instructie video’s via de app

Upload en deel video’s met collega’s

Groei samen met peer to peer interactie