GPAL Training

Met GPAL Training maakt u eenvoudig en snel een training digitaal met uw eigen expert medewerkers. De trainingen kunnen daarna zelfstandig worden gevolgd of in een nieuwe vorm gecombineerd met een fysieke vorm worden aangeboden.

Demo aanvragen

Hoe profiteer je van GPAL Training?

Maak snel en eenvoudig 1 of meerdere trainingen digitaal

Nooit meer iets vergeten, de behandelde video trainingen kunnen binnen GPAL altijd en overal beschikbaar blijven

Uw trainers kunnen meer coach zijn in plaats van herhalers van basisstof.

Herhaaltrainingen kunnen automatisch worden ingepland in de tijd

Medewerkers kunnen de kennis uit trainingen altijd en overal blijven bekijken en herhalen

GPAL trainingen kunnen individueel gevolgd worden op elk moment hetgeen veel planningstijd scheelt

Volg de voortgang en het behalen van trainingen

Een plug-and-play leerplatform

GPAL is een platform waarbij uw medewerkers zelf in hoge mate mee kunnen doen – we zijn een platform voor en door medewerkers. Dit creëert zowel meer snelheid als meer betrokkenheid. Met GPAL Training maakt u eenvoudig en snel een training digitaal met uw eigen expert medewerkers. De trainingen kunnen daarna zelfstandig worden gevolgd of in een nieuwe vorm gecombineerd met een fysieke vorm worden aangeboden.

De 10 primaire functionaliteiten die het verschil maken

Introductie GPAL Training

GPAL Training stelt u in staat om bestaande trainingen zelfstandiger te maken voor de lerende. Dus met minder inspanning van docenten of instructeurs en met meer vrijheid van het moment van leren voor de lerende. 

 

Met instructievideo’s in de GPAL app zijn trainingen efficiënt te organiseren en zelfstandig te volgen. Hierdoor neemt niet alleen de tijd van trainen af, maar is het ook nog eens effectiever en leuker! 

 

Dit kunt u stapsgewijs doen. Wij helpen u daar graag bij. 

Maak eenvoudig trainingen

Zet samen met uw eigen experts gemakkelijk eenmalig een training op video. Deze training in de vorm van korte instructievideo’s maakt u eenvoudig beschikbaar via de GPAL app. Zo zijn trainingen laagdrempelig te maken,  te organiseren en te volgen.

Maak QR-code boekjes

Met onze templates kunt u uw trainingen aanvullen met fysieke trainingsboekjes met QR codes.

Laat medewerkers zelfstandig leren

Alle trainingen zijn laagdrempelig beschikbaar in de GPAL app. 

Zo kunnen medewerkers in hun eigen tempo zelfstandig leren. Uiteraard kunt u de voortgang bijhouden.

Laat opdrachten inleveren

Lerenden kunnen binnen GPAL video opdrachten inleveren waarin ze belangrijke vaardigheden en kennis aantonen in een korte video.

Zo maak je een training interactiever, bevorder je de mogelijkheid om te oefenen en is er ook toetsing of de training daadwerkelijk goed is begrepen. 

Altijd beschikbaar

De meeste trainingen zijn eenmalig en worden fysiek gegeven. De trainingen in GPAL zijn digitaal beschikbaar. Bovendien blijft de stof die wordt behandeld altijd en overal beschikbaar. Wij vinden namelijk dat je de kennis die je opdoet tijdens een training moet kunnen meenemen in je werk daarna. 

Automatische herhaaltraining

Met onze Todo functie plan je eenvoudig herhaaltrainingen in voor verschillende groepen medewerkers. Automatische notificaties herinneren de lerende eraan de training te volgen voor een vastgestelde deadline. Dat scheelt de organisatie veel planningstijd en geeft de lerende de vrijheid om te leren als het uitkomt. 

Uiteraard zijn er rapportages over de voortgang per lerende. 

Interactie

Er zijn verschillende mogelijkheden tot interactie in de GPAL app. Zo kan er een chat worden geopend voor de trainingsgroep om interactie te starten maar kan er ook gevraagd worden om bijvoorbeeld een video te uploaden met een opdracht. Ook kan er gereageerd worden op elkaar video’s. 

Lokaal uitbreidbaar

Met GPAL kun je eenvoudig en snel generieke trainingen uitbreiden en aanvullen met locatie specifieke elementen. Zo kan  een training een generiek deel én een specifiek onderdeel bevatten per vestiging of locatie.

Updates communiceren

Na een training kan er altijd iets veranderen. Met GPAL kun je dan gemakkelijk een set video’s toevoegen en automatisch inplannen om deze updates te communiceren en te trainen. 

Dit kan bijvoorbeeld opleveren dat medewerkers niet terug hoeven te komen voor deze update maar dat via de GPAL app doen. 

Maak een challenge

Maak je trainingen aantrekkelijker door een training te verpakken in een leuke challenge. GPAL heeft daarvoor speciale templates waarin zo’n challenge eenvoudig kan worden gemaakt. Zo verhoog je de motivatie van de lerenden.

Neem contact op met GPAL

Als je meer wilt weten over GPAL en wat GPAL voor je eigen organisatie kan betekenen, vertellen we je graag meer!

“Laat ons helpen om de trainingsmogelijkheden van uw bedrijf te optimaliseren ”

René – Business Development Executive bij GPAL

Hoe kunnen wij je helpen?

GPAL is niet alleen een platform. Onze consultants kunnen met onze eigen ontwikkelde SPRINT methode uw organisatie helpen om in korte tijd uw bedrijfsschool op te zetten of een stuk efficiënter te maken

“Bij GPAL staan de wensen van onze gebruikers voorop! Samen kom je verder”

Mark – Developer van GPAL

In een eerste gesprek kunnen we al een eerste advies geven. U mag na dit gesprek een proef doen die wij begeleiden. Deze proef is eenvoudig op te zetten. 

Als u positief bent, kunnen onze consultants u vervolgens, met onze  SPRINT methode, helpen om in korte tijd uw eigen Onboarding te maken.  

  • Maakt tijd vrij: door video’s op te nemen hoeven begeleiders niet steeds alles te herhalen
  • In eigen tempo: nieuwe medewerkers kunnen kijken en herhalen wanneer ze maar willen
  • Toch persoonlijk: op video’s staan vaak collega’s met hun eigen verhaal, dat maakt het persoonlijk
  • Makkelijk combineren: GPAL is makkelijk te combineren met andere inwerkprotocollen 

GPAL is goed te combineren met een LMS maar ook met kwaliteitssystemen of document management systemen. We bespreken met onze klanten de gewenste rolverdeling en mate van integratie op het gebied van bijvoorbeeld single sign on, rapportage of uitwisseling van gegevens.

Al binnen een aantal dagen kunt u aan de slag in een eigen gepersonaliseerde GPAL omgeving.

Vraag hier een gratis proefaccount aan en probeer het vrijblijvend

Jazeker. Met grote organisaties als klant is de beveiliging zeer goed op orde. We hebben dan ook al jaren een ISO 27001 certificaat. ISO 27001 is een wereldwijd erkende norm op het gebied van informatiebeveiliging.    

Jazeker. GPAL voldoet volledig aan de eisen die worden gesteld binnen de AVG en GDPR wetgeving.

Combineer GPAL Onboarding met 1 van deze andere producten.

GPAL is een platform waarbij uw medewerkers zelf in hoge mate mee kunnen doen – we zijn een platform voor en door medewerkers. Dit creëert zowel meer snelheid als meer betrokkenheid.

Kopje koffie? Onze consultants staan voor je klaar!

Erik Liet – Founder GPAL

Start met het verbeteren van de prestaties op de werkvloer

Wat ga je leren?

Het maken van instructie video’s via de app

Upload en deel video’s met collega’s

Groei samen met peer to peer interactie