Werken bij GPAL

GPAL groeit! En bij een groeiende organisatie zijn natuurlijk regelmatig vacatures.

Waarom zou je in je zoektocht naar een nieuwe uitdaging voor GPAL moeten kiezen? Op deze pagina vind je meer informatie over hoe het is om bij GPAL te werken

Wie zijn wij?

Bij GPAL werken we samen aan een steeds mooier product. We volgen de ontwikkelingen in de markt en luisteren geregeld naar onze enthousiaste klanten. Samen met een vleugje eigenwijsheid komen we tot interessante ontwikkelingen.

GPAL is opgedeeld in verschillende onderdelen. Op ons kantoor in Groningen werkt ons Development team hard aan de doorontwikkeling van het platform. We hebben specialisten werken aan de iOS, Android en Webapp. Ook zijn er Back-end developers die naast onze Management Console verantwoordelijk zijn voor het onderhouden en verbeteren van onze back-end systemen.

Veel van onze klanten zitten door het hele land. Daarom werken onze Salesmanagers en Consultants remote vanuit Amsterdam. Op die manier zitten we dicht op de klant.

Groei samen met GPAL!

Het groeien als bedrijf en het groeien als persoon. Wij denken dat dit uitstekend hand in hand kan! Bij GPAL heb je veel vrijheid om je werk te organiseren op de manier die jij prettig vindt. Als bedrijf ondersteunen we nieuwe ideeën en bieden we (nieuwe) medewerkers intensieve begeleiding.

We moedigen je aan om proactief je leerbehoeften te identificeren en verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen ontwikkeling. Door samen te werken en elkaar te ondersteunen, bouwen we aan een dynamisch en succesvol bedrijf. Sluit je aan bij ons team en groei mee!

Work hard, Play hard!

Uiteraard kan de boog niet altijd gespannen staan. Daarom organiseren we geregeld een activiteit buiten de dagelijkse beslommeringen.

Omdat onze collega’s niet allemaal op het kantoor in Groningen werken, zijn deze dagen ook erg belangrijk voor onze teambuilding. Door samen iets actief te ondernemen, leer je elkaar op een andere manier kennen. Het verbetert de onderlinge samenwerking en het zorgt uiteraard voor een hele hoop plezier.

Leer meer over onze visie

Bij ons bedrijf geloven we sterk in de kracht van visueel leren. Daarom hebben we ons video-gebaseerde leerplatform ontwikkeld. Dit stelt medewerkers in staat om altijd en overal te leren via handige video-instructies. Onderzoek heeft aangetoond dat visueel leren veel effectiever is dan traditionele methoden, met een aanzienlijk beter informatiebehoud. Met GPAL zorgen we ervoor dat bedrijven op de meest efficiënte en effectieve manier kunnen groeien.

Kennismaken?

Ben je enthousiast geworden over de mogelijkheden bij ons bedrijf? Neem dan de volgende stap en solliciteer op een van onze openstaande vacatures. Staat jouw ideale rol er (nog) niet tussen, neem dan ook gerust contact op. De ontwikkelingen gaan snel en goede mensen zijn altijd welkom!

Heb je vragen of wil je meer informatie? Aarzel niet om contact met ons op te nemen via info@gpal.nl of 050 211 2935. We kijken ernaar uit om van je te horen en samen aan een succesvolle toekomst te werken.

Neem contact op met GPAL

Als je meer wilt weten over GPAL en wat GPAL voor je eigen organisatie kan betekenen, vertellen we je graag meer!

“Kom meebouwen aan ons prachtige bedrijf!”

Jeroen – Operations manager

Kopje koffie? Wij gaan graag in gesprek met enthousiaste kandidaten!

Erik Liet – CEO bij GPAL

Start met het verbeteren van de prestaties op de werkvloer

Wat ga je leren?

Het maken van instructie video’s via de app

Upload en deel video’s met collega’s

Groei samen met peer to peer interactie