Over ons

GPAL staat voor Gamified Peer to Peer Adaptive Learning.
GPAL is een spin-off van MAD Multimedia. Bij MAD hebben we meer dan 20 jaar ervaring met het maken van op maat gemaakte game-gebaseerde leeroplossingen voor bedrijven en overheidsklanten.

Door de jaren heen zijn we experts geworden als het gaat om het ontwikkelen van innovatieve oplossingen voor onderwijs en training, waardoor deze processen efficiënter worden en ze ook leuk en boeiend voor werknemers worden. Met het winnen van de Innovation Award van het Ministerie van Defensie voor leren en onderwijs eind 2015, kregen we de kans om ons GPAL-platform te ontwikkelen. We hebben geleerd wat werkt door veel, veel projecten met onze pioniersklanten te doen. Met GPAL voelen we dat we de heilige graal (voorlopig) hebben gevonden over hoe we medewerkers kunnen ondersteunen en betrekken bij hun leren.

GPAL-platform

Het GPAL-platform is een SAAS-oplossing op basis van een maandelijks bedrag.

Hoe wij werken

We zullen u leren hoe u GPAL kunt gebruiken om onderwijs, onboarding, training en prestaties te ondersteunen in dagen in plaats van maanden. En hoe u uw werknemers en / of klanten kunt betrekken om deel te nemen.

Wilt u weten wat GPAL voor uw bedrijf kan betekenen? Neem contact met ons op op + 31 50 211 29 35 of info@gpal-learning.com