Over GPAL

GPAL is voor bedrijven die het anders willen doen, sneller willen schakelen en conventies willen doorbreken als het gaat om het inwerken, trainen en opleiden van medewerkers.

Het product GPAL is meer dan alleen de software. Het is een methodiek voor kennisdeling voor én door medewerkers, het biedt de mogelijkheid om bij te dragen aan de kennisopbouw binnen de organisatie door het maken en bekijken van video-instructies.

Demo aanvragen

Neem vrijblijvend contact op

Als je meer wilt weten over GPAL en wat GPAL voor je eigen organisatie kan betekenen, vertellen we je graag meer!

GPAL staat voor Gamified Peer to Peer Adaptive Learning.

Door de jaren heen zijn we experts geworden als het gaat om het ontwikkelen van innovatieve oplossingen voor onderwijs en training, waardoor deze processen efficiënter worden en ze ook leuk en boeiend voor werknemers worden. Met het winnen van de Innovation Award van het Ministerie van Defensie voor leren en onderwijs eind 2015, kregen we de kans om ons GPAL-platform te ontwikkelen. We hebben geleerd wat werkt door veel, veel projecten met onze pioniersklanten te doen. Met GPAL voelen we dat we de heilige graal (voorlopig) hebben gevonden over hoe we medewerkers kunnen ondersteunen en betrekken bij hun leren.

“Wij versnellen het opleiden en trainen van medewerkers”

GPAL-platform

Het GPAL-platform is een SAAS-oplossing op basis van een maandelijks bedrag.

Hoe wij werken

We zullen u leren hoe u GPAL kunt gebruiken om onderwijs, onboarding, training en prestaties te ondersteunen in dagen in plaats van maanden. En hoe u uw werknemers en / of klanten kunt betrekken om deel te nemen.

Wilt u weten wat GPAL voor uw bedrijf kan betekenen?

Neem contact met ons op
+ 31 50 211 29 35 of info@gpal.nl