23 april 2020

Starthubs noemt GPAL als platform dat tijdens de corona crisis kan helpen

Starthubs, de grootste makelaar van innovatie tussen grote organisaties en innovators in Nederland, heeft GPAL genoemd als 1 van 3 startups die nu kunnen helpen om snel om te schakelen naar nieuwe manieren van werken!

“Het zijn bijzondere tijden. Veel bedrijven voelen de gevolgen van de corona crisis en moeten omschakelen naar andere manieren van werken.

Gelukkig is er ook goed nieuws. Het snelle schakelen van de ondernemers leidt tot een enorme stroomversnelling van innovatie binnen organisaties. Wat tot voor kort maandenlange processen vergde wordt nu in luttele dagen tot weken geïmplementeerd.

In deze terugkerende serie zetten we drie startups in de spotlight die de tools hebben waarmee jullie organisatie ook binnen de 1,5 meter economie door blijft stomen! Deze editie: GPAL, 2DAYSMOOD en The Cue.”

Starthubs beschrijft GPAL als volgt:

Wat doen ze?

GPAL is een platform voor kennisdeling aan de hand van video’s, voor en door medewerkers. Met behulp van simpele video-instructies die elke medewerker kan maken biedt GPAL de mogelijkheid om bij te dragen aan kennisopbouw binnen de organisatie.

Waarom is het nu relevant?

Wie kan, werkt thuis. Dat is qua onderlinge communicatie even wennen. Hoe organiseer je als bedrijf nu een inwerktraject, of een training? Met GPAL kunnen werknemers zelfstandig, op ieder moment, kennis tot zich nemen, vragen stellen of aantonen dat zij kennis beheersen. De medewerkers worden actief betrokken bij het proces waardoor interactief en dus leuk is.

Lees het hele artikel op: 

https://starthubs.co/news/Drie-startups-met-de-tools-om-de-corona-crisis-te-overleven-als-organisatie—deel-1

Neem contact op met GPAL

Als je meer wilt weten over GPAL en wat GPAL voor je eigen organisatie kan betekenen, vertellen we je graag meer!

“Bij GPAL helpen we je graag verder. Samen met onze klanten blijven wij ons product verrijken en verbeteren”