30 juli 2020

CEO van Defensie Rob Bauer blogt over GPAL

“Het bijzondere is dat de opleiding nu korter is, maar de kwaliteit toegenomen” 

In samenwerking met het ECOD zijn er bij onze klant Defensie nu meer dan 30 lopende implementaties van GPAL bij alle onderdelen. Op scholen en op vele werkplekken wordt GPAL gebruikt voor onboarding, opleiden, trainen & werkplekondersteuning. 

CEO (CDS) Luitenant-admiraal Rob Bauer vertelt in zijn blog over de voordelen van GPAL na een bezoek aan DGOTC (Gezondheidszorg opleidingscentrum):  “Het bijzondere is dat de opleiding nu korter is, maar de kwaliteit toegenomen.”

Door COVID-19 werden daar lessen abrupt stilgelegd en werd binnen drie weken het lesaanbod geïnnoveerd.

“Het DGOTC maakt bij opleidingen ook gebruik van nieuwe technische middelen. De leerlingen filmen hun handelingen en plaatsen de video in de app GPAL. Ze delen en bespreken elkaars video’s en de commentaren helpen ze om beter te worden. Ook de instructeurs kunnen de filmpjes zien en gerichte vragen aan de cursisten stellen.”

De cursisten zijn erg positief. Zij vinden deze manier van werken leuker en het geeft het meer vrijheid. Door het reflecteren op eigen video’s, zelf oefenen en dingen uitzoeken blijft de stof beter hangen en zelfs de meeste instructeurs vinden het leren op deze manier geweldig.  

“De mensen van het trainingscentrum lieten mij zien dat ze nu meer inspelen op de kwaliteiten en wensen van de individuele cursist en effectiever omgaan met de tijd.”

Lees hier de hele blog van Luitenant-admiraal Rob Bauer. 

Neem contact op met GPAL

Als je meer wilt weten over GPAL en wat GPAL voor je eigen organisatie kan betekenen, vertellen we je graag meer!

“Bij GPAL helpen we je graag verder. Samen met onze klanten blijven wij ons product verrijken en verbeteren”