5 juni 2018

2018 Workplace Learning Trends

Onlangs kwamen we op LinkedIn Learning een interessant artikel tegen over leren op de werkplek, namelijk ‘2018 Workplace Learning Trends‘. Enkele interessante cijfers uit het rapport:

  • 68% van de werknemers leert het liefst op het werk
  • 58% van de werknemers leert het liefst in eigen tempo
  • 49% van de werknemers leert het liefst op de die plek waar het nodig is op het juiste moment

Het rapport laat zien dat GPAL voorziet in een moderne behoefte! GPAL faciliteert leren op de werkplek. Precies op het juiste moment, en de juiste plek waar je de betreffende informatie nodig hebt, niet meer en niet minder. Met de GPAL app kunnen medewerkers leren door video- instructies van collega’s of experts te bekijken. De video instructies kunnen door gebruik van QR codes en iBeacons op de juiste plek, in precies de juiste hoeveelheid beschikbaar worden gesteld.

Medewerkers kunnen ook bijdragen door zelf instructies te maken, vragen te stellen, commentaar te plaatsen, en video’s te beoordelen. Hiermee verhoogt GPAL het gebruik van sociale vaardigheden. Het trainen van sociale vaardigheden is volgens het rapport de nummer 1 prioriteit.

Voor meer informatie kan je het hele rapport downloaden via: https://learning.linkedin.com/elearning-solutions-guides/workplace-learning-report-2018#trends

Neem contact op met GPAL

Als je meer wilt weten over GPAL en wat GPAL voor je eigen organisatie kan betekenen, vertellen we je graag meer!

“Bij GPAL helpen we je graag verder. Samen met onze klanten blijven wij ons product verrijken en verbeteren”