GPAL is er voor organisaties die het anders willen doen, sneller willen schakelen en conventies willen doorbreken als het gaat om het inwerken, trainen en opleiden van medewerkers.

Met het GPAL platform worden organisaties in staat gesteld hun medewerkers sneller op te leiden en te trainen. Wij zien ons leerplatform als veel meer dan alleen software. Het omvat allerlei nieuwe werkvormen om die beloofde versnelling te bewerkstelligen. Wij geloven dat deze versnelling vooral plaats kan vinden door het mogelijk te maken om eigen medewerkers hun kennis eenvoudig te laten delen via (instructie)video’s.

Ter uitbreiding van ons team zoeken wij een L&D adviseur (32-40 uur per week)

Wat ga je doen?
Wij zoeken een L&D adviseur die onze klanten kan begeleiden om een direct resultaat te realiseren met het gebruik van GPAL. Het begeleiden van verandering vergt een bijzondere instelling van je. Aangezien het gaat om opleiden en trainen is de kennis en ervaring op dat gebied van belang. Je spreekt de taal van L&D’ers, maar begrijpt ook die van de werkvloer en je weet waar de uitdagingen liggen.
Jouw rol zal zich in de eerste plaats richten op het begeleiden van onze nieuwe en bestaande klanten. Je werkt daarbij volgens onze standaard SPRINT-methodiek. Deze methode gebruiken we om klanten te helpen bij de implementatie van GPAL binnen hun bedrijf. Je bent hierbij in staat om te schakelen tussen de begeleiding van eindgebruikers op de werkvloer en het management hogerop in de organisatie.
We verwachten een L&D adviseur die stevig in zijn of haar schoenen staat en waar nodig ook kritisch richting de klant kan zijn.

Wat zoeken we?
– Een gedreven inspirator/motivator met een afgeronde HBO/WO opleiding;
– Meerdere jaren ervaring in het werkveld van Opleiden en Trainen maar als je net bent afgestudeerd met een L&D richting mag je ook reageren;
– Bij voorkeur werkzaam geweest als dienstverlener voor klanten in de rol van L&D adviseur, consultant of trainer;
– Het leuk vinden om veel op locatie te werken bij onze zeer gevarieerde klanten (voornamelijk in de Randstad maar het werkgebied is heel Nederland);
– Ervaring met innovatieve leermiddelen en kennis en ervaring met Apps;
– Bekendheid met 70/20/10, 5 moments of need en microlearning is een pré;
– Ervaring of affiniteit met video’s opnemen of vloggen is een pré;
– Een enthousiast persoon die hecht aan het hebben van goede relaties met mensen en een natuurlijke interesse heeft voor veel dingen;
– Passie voor innovatie en de nieuwe ontwikkelingen op het gebied van leren;
– Ervaring met Projectmanagement is een pré.

Wat bieden we?
– Samenwerken met een bevlogen team aan grensverleggende projecten voor gerenommeerde klanten;
– De mogelijkheid om te excelleren en mee te bouwen aan een innovatieve oplossing waar iedereen blij van wordt;
– Je werkt vanuit huis of bij de klant. Veel vrijheid om je eigen werkdagen in te delen;
– Een marktconform salaris;
– laptop en telefoon van de zaak;
– Leaseauto is een optie;
– Contract voor bepaalde tijd met mogelijkheid tot verlenging.

Enthousiast geworden?
Stuur dan een e-mail met je cv, een link naar je LinkedIn profiel en een motivatiebrief naar info@gpal.nl. Voor vragen over deze vacature kan je contact opnemen met Jeroen Bakker, Manager Operations via 050- 2112935.