GPAL is voor bedrijven die het anders willen doen, sneller willen schakelen en conventies willen doorbreken als het gaat om het inwerken, trainen en opleiden van medewerkers.
Het product GPAL is meer dan alleen de software. Het is een methodiek voor kennisdeling voor én door medewerkers, het biedt hen de mogelijkheid bij te dragen aan de kennisopbouw binnen de organisatie door het maken en bekijken van video-instructies.
We zijn een onderdeel van een blended learning solution, we ondersteunen de integratie met andere systemen (LMS, kwaliteitspaspoort) en gaan samenwerkingen aan met partners op het gebied van werkplek-, video- en microlearning.
Ter uitbreiding van ons development team zoeken wij een Backend Developer medior/senior (32-40 uur per week)

Jouw rol

GPAL heeft grootse ambities voor de komende jaren. Sinds het winnen van de Innovation Award van het Ministerie van Defensie voor leren en onderwijs eind 2015, kregen we de kans om ons GPAL-platform te ontwikkelen. De afgelopen jaren is er een uitstekende (en goed gedocumenteerde) basis gelegd en wordt het platform inmiddels door vele grote bedrijven op dagelijkse basis gebruikt. In onze technische roadmap staan ambitieuze doelen met de nodige impact voor onze backend. De overkoepelende doelstelling is om onze eindgebruikers de verschillende applicaties (iOS, Android en Webapp) nog vaker en beter te laten gebruiken. Jouw kennis en kunde helpen om de juiste keuzes te maken en om als product de volgende stap te zetten. Jouw werkzaamheden zullen hoofdzakelijk liggen in de backend en ervaring met PHP (Laravel) en SQL is dan ook gewenst. Ervaring met AWS en/of Azure is een pré.

Waarom kiezen voor GPAL

Binnen GPAL is er veel vrijheid om je werk in te kleden zoals jij dat graag wil. Dit geldt voor het indelen van je werkdagen en de mogelijkheden om hybride te werken, maar ook als het gaat om de manier waarop jij vindt dat de verschillende applicaties ontwikkeld moeten worden. De input vanuit het development team weegt zwaar in de keuzes die worden gemaakt.

GPAL heeft een platte organisatiestructuur en een gezellig kantoor in hartje Groningen. Het development team werkt agile scrum en heeft wekelijks brainstormsessies. Gezamenlijk met de andere afdelingen zijn er geregeld gezellige borrels, etentjes of teamdagen.

Wat jouw achtergrond ook is, wij vragen in ieder geval:

 • Een IT-gerelateerde HBO of WO opleiding;
 • Ruime kennis van tooling / coding / agile scrum werkwijze;
 • Handelt nauwkeurig en zelfstandig, maar kan ook goed in teamverband werken;
 • Goede beheersing van Nederlands en Engels in woord en geschrift;
 • Bij voorkeur kennis van PHP en SQL of vergelijkbare technieken. Ervaring met Laravel, AWS en/of Azure is een pré.

Wat GPAL te bieden heeft:

 • Een leuke baan in een steeds mooier en gemoedelijk kantoor in hartje Groningen;
 • De mogelijkheid om mee te bouwen aan de verdere groei van GPAL en jezelf verder te ontwikkelen;
 • Wekelijkse brainstormsessies waarbij het ontwikkelteam meedenkt over de doorontwikkeling van ons product, en jouw inbreng dus wordt gewaardeerd;
 • Flexibiliteit t.a.v. het indelen van je uren/werkdagen;
 • Een marktconform salaris;
 • Thuiswerk benodigdheden als een laptop/macbook van de zaak;
 • Dagelijks een potje tafelvoetbal of FIFA, een gezamenlijke lunch en geregeld een borrel, etentje of gezellige teamdag op locatie.

Enthousiast geworden?

Stuur dan een e-mail met je cv, een link naar je LinkedIn profiel en een motivatiebrief naar info@gpal.nl. Voor vragen over deze vacature kan je contact opnemen met Jeroen Bakker, Manager Operations via 050- 2112935.

N.B. Acquisitie n.a.v .deze vacature (recruiters) wordt niet op prijs gesteld.