GPAL is een succesvolle startup voor leren op en rond de werkplek die sinds de start in 2017 al door veel verschillende en zeer gerenommeerde organisaties wordt gebruikt (bijvoorbeeld het Ministerie van Defensie, Dienst Justitiële Inrichtingen, DSM, Eneco, Essity, UWV, PostNL e.a.). Met de GPAL App kunnen medewerkers ingewerkt en opgeleid worden door middel van video instructies (www.gpal.nl) die door hun collega’s gemaakt zijn. We merken dat door de snelheid, de gebruiksvriendelijkheid en betrouwbaarheid van GPAL de vraag sterk groeit. Om onze grote groeiambities verder te realiseren zijn we op zoek naar een: 

Online Sales Consultant (B2B SaaS) 

Functieomschrijving

We zoeken iemand die samen met ons GPAL groot gaat maken en willen per jaar minstens 50%-100% groeien. Om dat succesvol te doen willen we een grote focus leggen op online sales ook met het oog op onze internationale groeiambities. 

We zoeken dan ook iemand met flinke ervaring met btb sales via online kanalen. Als je ervaren bent, dan weet je dat daar veel bij komt kijken. Kennis van websites, landingpages, platformen om op te adverteren, CRM, email sales flows, online events, online netwerken, demo’s online geven, content marketing, campagnes bedenken en vele andere zaken.    

Als Online Sales Consultant ben je verantwoordelijk voor het verder opbouwen van onze expertise op dit gebied zodat we steeds schaalbaarder worden. Onze focus ligt op het werven van nieuwe klanten met een bedrijfsgrootte vanaf > 500 medewerkers binnen de branches Industrie, Overheid & Zorg. Een netwerk in 1 van deze segmenten is een pré.   

Wat ga je doen? 

Je dagelijkse taken bestaan uit: het zelfstandig (maar wel binnen een team) opbouwen van onze online kanalen. Tegelijkertijd ben je verantwoordelijk voor de opvolging van de leads. Dat betekent dat je dus ook de presentaties en demo’s geeft. Je werkt daarbij samen met ons ervaren Sales Team. Maar ook: het meehelpen met en initiëren van marketing en sales campagnes en deze uitrollen en opvolgen, het samen verbeteren van onze communicatie, processen en sales strategie. En natuurlijk: brainstormen, samenwerken, successen vieren, lol maken, innoveren en groeien!

Wat vragen wij van jou?

 • minimaal 4 jaar relevante werkervaring met online sales btb
 • ervaring met SAAS, en Trainen en Opleiden is een grote plus
 • ervaring en bestaand netwerk in 1 van de volgende marktsegmenten: overheid, industrie of zorg (>500 medewerkers) is ook een grote plus 
 • we zijn op zoek naar positieve, flexibele, ambitieuze doeners die zin hebben om met een flinke dosis energie bij een creatief bedrijf te komen werken dat volop in ontwikkeling is 
 • we vinden het belangrijk dat je resultaatgericht, innovatief en lekker enthousiast bent 
 • uiteraard beheers je de Nederlandse en Engelse taal uitstekend in woord en geschrift 
 • wij zitten als bedrijf in Groningen maar ook in Amsterdam: je woonplaats is voor ons van minder belang

Ons aanbod:

 • de mogelijkheid om mee te bouwen aan verdere groei van onze startup
 • mooie kans om jezelf verder te ontwikkelen en mee te groeien met onze organisatie;
 • een flexibele job, waar je heel zelfstandig vanuit huis kunt werken, maar een ervaren en enthousiast team hebt om op terug te vallen en mee samen te werken;
 • een marktconform salaris 
 • laptop en telefoon van de zaak

Enthousiast geworden?

Stuur dan een e-mail met je motivatie en je cv of link naar je Linkedin profiel naar info@gpal.nl t.a.v. Sonja Rus (HR & Operations) of bel voor meer informatie (050) 211 29 35.

—————————————————————————

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld