GPAL introduceert een nieuwe feature; Todo. Wat is het, en wat kun je ermee?

Vanaf nu kun je medewerkers triggeren om video’s te kijken in een geplande periode. Super handig voor als je nieuwe medewerkers wilt inplannen op hun onboarding, of voor verplichte herhaal trainingen, voor het verplicht laten kijken naar nieuwe werkinstructies, of om elke maand een micro learning te triggeren. Zo zijn er vele toepassingen waar GPAL de triggers en planning van je overneemt!

  • je kunt trainingen, cursussen en inwerktrajecten nu een meer verplicht karakter geven
  • je kunt medewerkers video’s nu in een vaste volgorde laten bekijken
  • je kunt medewerkers video’s nu in een vast tijdsframe laten bekijken
  • medewerkers worden d.m.v. notificaties en e-mail meer getriggerd de video’s te bekijken
  • de voortgang van een training en een groep medewerkers is makkelijker te monitoren

De gebruiker ziet een nieuw onderdeel onderin de menubalk: Todo. Hierin staan de door de beheerder aangemaakte courses als een ‘Todo’ weergegeven, een verplicht te volgen training binnen een bepaald tijdsbestek. De gebruiker ontvangt diverse notificaties voorafgaand en gedurende een actieve course, en wordt hiermee getriggerd om te starten en er tussentijds aan herinnerd de video’s binnen aangegeven tijd te bekijken.

Al klant bij GPAL en ook een verplichte training aanmaken? Start nu!

Door het aanmaken van een reeks verplichte video’s die op een bepaalde datum start kun je medewerkers dus beter motiveren deze serie video’s te bekijken. Als beheerder kan je een opleiding (course) aanmaken in de Management Console. Hiervoor vind je twee nieuwe onderdelen in het menu van de Management Console; Templates & Courses. Begin nu meteen met het aanmaken van je eerste course zodat medewerkers verplichte Todo’s kunnen zien verschijnen in de app.

Heb je hulp nodig? Bekijk onze how-to video in dit support artikel  of neem gerust contact met ons op via support@gpal.nl, dan helpen we je graag op weg! Zie je de Todo feature nog niet in je app verschijnen? Wellicht moet je de app dan nog even updaten, hoe dat werkt lees je hier.