Video instructie behoort tot de top 4 leermethodes in 2020

Uit internationaal onderzoek blijkt tevens dat 70% van de ondervraagde organisaties al video-instructies gebruikt voor het trainen en bijscholen van werknemers. Wij hebben zelf ook een onderzoek gedaan waarbij we specifiek gekeken hebben naar leren óp de werkplek met behulp van video-instructies. Daaruit blijkt dat 90% van de organisaties denkt dat leren op de werkplek efficiënter is dan elke andere trainingsvorm.

Borging van interne kennis

Wie kan nieuwe medewerkers beter trainen dan uw eigen medewerkers? Daar richten wij ons met GPAL op. Wij faciliteren het meest flexibele video leerplatform om de eigen kennis van de medewerkers door de medewerkers zelf te laten omzetten naar video’s. 

On the job maken, on the job kijken. Zodat de kennis altijd beschikbaar is. Specifieke kennis die alleen door ervaring is opgebouwd en die beschikbaar blijft wanneer uw ervaren krachten bijvoorbeeld met pensioen gaan. Kennis die altijd beschikbaar is en altijd opgeroepen kan worden precies wanneer en waar het nodig is.

Als marktleider op het gebied van digitale ondersteuning van leren en trainen op de werkplek hebben we een onderzoek gedaan naar inzichten, ervaringen en wensen op dit gebied. De meeste respondenten kwamen uit industrie, overheid en de gezondheidszorg. Het geeft meer dan 18 inzichten in grafieken en 4 adviezen vanuit onze ervaring.

Vul het formulier in om de resultaten van ons onderzoek te downloaden

Als bonus krijgt u meteen onze special over Leren op de Werkplek.

    * verplicht veld
    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.