Er is ontzettend veel te leren tussen sectoren. In deze case zoomen wij daarom in op het gebruik van GPAL binnen industriële bedrijven. Aan de hand van vier videos leggen wij uit wat de voordelen zijn van GPAL binnen de industrie. Dus ook als je daar niet werkt, kijk met ons mee en leer.

In deze case vind je 4 video’s over:

  • Introductie Jan Willem (onze nieuwe consultant)
  • Hoe GPAL LEAN kan versnellen
  • Hoe GPAL Zelfsturende teams kan faciliteren
  • Hoe GPAL de SOP (standard operating procedures) innoveert

Introductie Jan Willem

Maak kennis met onze nieuwste collega, Jan Willem.


GPAL & LEAN

LEAN is van essentieel belang in elke organisatie en zorgt ervoor dat uw bedrijf efficiënter, sneller en beter functioneert. Jan Willem legt uit hoe GPAL kan helpen om 3 verspillingen van Lean weg te nemen.


GPAL & Zelfsturende teams

Zelfsturende teams, dat wilt natuurlijk iedereen. In deze video legt Jan Willem uit hoe werknemers sneller zelfstandiger aan het werk kunnen, met GPAL als ondersteunend middel.


GPAL: De vervanger van de geschreven SOP (standard operating procedure)

De SOP, of wel de standard operating procedure, kom je tegen in elk industrieel bedrijf. Ook worden standard operating procedures gebruikt in andere sectoren. In deze video vertelt Jan Willem hoe GPAL de SOP kan vernieuwen en efficienter kan maken.


CASE: Essity

“Het kost soms wel een paar uur om een goede SOP in elkaar te zetten. Probeer in een SOP maar eens uit te leggen wanneer een lampje snel of langzaam knippert. Met een korte en duidelijke video instructie,
gemaakt door je eigen expert, gaat dit veel gemakkelijker en kun je
veel tijd besparen.”

– Chris

 

 

Hoe operators met verfilmde SOP’s worden ingewerkt

Met fabrieken wereldwijd is Essity Operations een grote leverancier van hygiëne producten, zoals Tena, Libresse, Libero en nog veel meer. Door de komst van een nieuwe LEAP machine in de fabriek in Heijen, moesten veel medewerkers in de fabriek opnieuw ingewerkt worden voor die machine.

Essity Operations Gennep BV gaat daarom ter ondersteuning het inwerkprogramma GPAL inzetten zodat operators, met behulp van handige instructievideo’s, de machine leren kennen en versneld ingewerkt kunnen worden.

Bekijk hier de hele case 

 


Innoveren is doen:

Stuur ons een bericht

 

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google
    Privacy Policy and
    Terms of Service apply.