Sinds begin 2019 werkt GPAL samen met een nieuwe beweging binnen Defensie; BOOST. Wat is BOOST? Boost is een filosofie, een structuur en een netwerk, gebaseerd op het creëren van energie, eigenaarschap en de best practices van verschillende defensie eenheden. GPAL draagt bij aan dit sociale innovatieproject binnen Defensie doordat medewerkers met elkaar in verbinding kunnen komen via het GPAL platform en video’s met elkaar kunnen delen.

Bekijk hier de commercial van BOOST en zie hoe het werkt:

 

In de bovenstaande video van BOOST is goed te zien dat je middels GPAL met elkaar in contact komt en hoe de ervaringen van diverse Defensie eenheden via de GPAL app kunnen worden gedeeld (0.30 sec). Leuk om te zien! In onderstaande video vertelt Erik Liet meer over de bijzondere samenwerking tussen GPAL en Defensie, en hoe GPAL binnen het BOOST project wordt gebruikt:

 

Na een positieve evaluatie met de eerste negen eenheden is BOOST nu klaar om verder uitgerold te worden binnen geheel defensie. Daarom is onlangs de ‘BOOST in a Bottle’ officieel gelanceerd waarmee ook andere eenheden kunnen starten en zichzelf via de GPAL app kunnen onboarden. In het BOOST onboardingspakket zit namelijk een flyer waarmee middels QR codes video’s kunnen worden aangeroepen in GPAL. Daarmee kunnen medewerker zelfstandig het verandertraject opstarten en direct gebruik maken van kennis die in het GPAL platform reeds opgebouwd is.

BOOST is hiermee nu voor iedereen beschikbaar binnen Defensie!

 

 

Gezamenlijk in beweging komen, elkaar motiveren én ervaringen delen, dat is het doel van BOOST. We zijn erg trots dat GPAL nu ook wordt gebruikt voor het faciliteren van verandering! Ook bij Defensie zijn ze trots op het resultaat; lees en kijk hier wat de Inspecteur-Generaal der Krijgsmacht zegt over dit initiatief en over onze dedicated app voor het verspreiden van deze positieve olievlek.

Voor meer informatie over dit project kun je contact opnemen met Sonja Rus via sonja@gpal.nl of 050-2112935.

 

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google
    Privacy Policy and
    Terms of Service apply.